interior 3d visualisation of commercial architecture and retail design of a concession space in harvey nichols manchester for luxury watch repairs. It has a till and repair booth with charred accoya cladding and grey corian worktop. There are Grid display boxed with watches and a lightbox behind the till with a list of services.

D.Morris Design worked with Luxury Watch Repairs, a well established company based in Hatton Garden. They were looking to expand their existing online presence on to the high street.

Their first opening is a concession space in Harvey Nichols, Manchester. It serves as both a repair hub and a point of sale for second hand watches. We created an instantly recognisable and high-end brand identity through bespoke fixture and furniture design.

Tactile materials and finishes were carefully selected to reflect the luxury finishes and detailed craftsmanship of the services offered by Luxury Watch Repairs. The till and repair booth area are clad using Charred Accoya Cladding, which has a beautiful blistered finish mimicking high quality soft leather. We also used brushed Aluminium strips to edge the cladding, making the fixtures feel high quality and improving their robustness.

The space is lit using a combination of spot lights, pendant lights, and under counter LED strip lighting. Consequently, they create visual interest by having lighting at different heights, levels, brightness and warmth. A small table and some stools offers an area for customers to have a one-to-one conversation with staff. As a result, customers have a personal and unique experience, helping to increase customer satisfaction and brand loyalty.

Interior 3D visualisation of a new commercial retail space in Harvey Nichols, Manchester. It shows a bespoke till unit and repair booth area with charred accoya cladding which mimics the look of soft leather. Under counter LED lighting and feature pendant lights help to create visual interest. Commercial design in Worcester, Birmingham, Cheltenahm, and Hereford.
Interior 3D visualisation of a commercial design of a retail concession space in harvey nichols. It shows a shopper browsing a display wall with pictures of watch makers and displays of second hand watches. There is a bespoke till fixture in the left of the picture with charred accoya cladding and corian worktop.
Interior 3D visualisation of a commercial design of a new retail concession space in Harvey nichols Manchester. The 3D visualisation shows the layout and bespoke fixtures with charred accoya cladding.
Interior 3D visualisation of a new commercial retail space in Harvey Nichols, Manchester. It shows a bespoke till unit and repair booth area with charred accoya cladding which mimics the look of soft leather. Under counter LED lighting and feature pendant lights help to create visual interest.
2D drawing of a bespoke till fixture unit for a commercial retail design. It was used for a new commercial concession space in Harvey nichols, Manchester. The till has Corian and surfaces and black charred accoya cladding. The cladding is edged with brushed metal strips.
previous arrow
next arrow
Slider